M L v/Mogens Larsen​

Betonknusning til genbrug eller miljørigtig bortskaffelse

Har I brug for betonknusning i Nordjylland, for eksempel i nærheden af Blokhus, Aabybro eller Hjørring? Hos ML Entreprenør tilbyder vi betonknusning i forbindelse med nedbrydningsopgaver for private og erhverv i Nordjylland. Vi har en stor maskinpark og sikrer også en miljørigtig bortskaffelse af materialerne.

Vi er selv beliggende i Pandrup, mellem Blokhus og Aabybro, men kommer gerne ud og udfører betonknusning i hele Nordjylland, for eksempel i Løkken, Brønderslev, Hjørring og mange andre steder.

Vores maskinpark indeholder blandt andet en ny Rubble Master knuser fra 2020. Maskinen er udstyret med vindsigte, så plastik og andre lette materialer bliver blæst fra og over i en container. Ligeledes bliver jern og metal sorteret fra via et magnetbånd. Det sikrer hurtigt og effektivt et rent og miljøvenligt slutprodukt.

Professionelle maskiner til betonknusning

​​Vi tilbyder både nedbrydning og betonknusning. Måske har I fundet jeres drømmegrund, men huset er ikke et drømmehus. Vi kan nedrive huset, så I kan bygge et nyt. Vi kan også hjælpe med udgravning til fundament og byggemodning. Vi kan ligeledes hjælpe dig, når du skal have lavet haveanlæg og anlagt indkørsel eller gårdsplads på din grund.

Vi har mange års erfaring med nedbrydning af hus og anden ejendom, herunder nedbrydning af beton. Vi benytter professionelle maskiner til betonknusning, så sten og beton kan genbruges eller bortskaffes miljøvenligt. Maskinerne kan indstilles, således den knuste beton og de knuste sten får den ønskede størrelse.​

Vores kunder er altid i fokus, og vi lægger vægt på høj kvalitet, præcision og punktlighed. Dertil kommer god service og fornuftige priser på knusning af beton. Tilfredse kunder betyder alt for os. Derfor er I altid sikret et tilfredsstillende resultat.

Få et uforpligtende tilbud på knusning af beton

kontakt os gerne for at få mere at vide om nedbrydning og betonknusning. Vi kommer også gerne med råd og vejledning, før vi sender et uforpligtende tilbud på knusning af beton.

Du kan ringe til os på telefon 28 89 61 32 for at aftale nærmere. Eller du kan skrive til os på e-mail ml-larsen@jubii.dk.​

Vi tilbyder vores hjælp hele vejen rundt, med nedbrydning, knusning af beton, affaldssortering, håndtering af affald og miljørigtig bortskaffelse, til kunder ved Jammerbugten og i hele Vendsyssel. Du er altid velkommen til at give os et uforpligtende opkald eller du kan benytte kontaktformularen herunder. Vi ser frem til at hjælpe dig med betonknusning i Nordjylland.​

Har du spørgsmål?

M L v/Mogens Larsen sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

M L v/Mogens Larsen – CVR: 29036136