Brolægning 

Mangler du hjælp til lægning af indkørsel eller en anden form for flisebelægning? 

Vi udfører brolægning sammen med vores samarbejdspartnere. 

Har du behov for brolægning, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Vi kommer primært hos kunder i og omkring Blokhus, Pandrup og Aabybro, men vi servicerer gerne kunder i hele Nordjylland.

Vi er et professionelt entreprenørfirma med stor erfaring inden for brolægning og forskellige former for haveanlæg. Vi besidder således den ekspertise, der skal til for at udføre arbejdet, så resultatet både er æstetisk flot og langtidsholdbart.

Vi udfører brolægning lige efter dine ønsker

Uanset hvilken opgave vi skal løse, så sætter vi altid den individuelle kundes ønsker og behov i centrum. Dette betyder blandt andet, at vi sætter god tid af til hver enkelt kunde, hvor vi snakker om forventninger og ønsker.

Vores erfarne brolæggere udfører alt fra små specialopgaver til store maskinbelægningsopgaver med moderne udstyr. Fra terrasser og indkørsler til torve, pladser og veje. Du bør derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os for professionel hjælp til brolægning.

​Vi kan desuden også hjælpe dig med professionel udgravning og jordarbejde, samt nedbrydning.

​Hvad koster brolægning?

Den eksakte pris på brolægning afhænger af opgavens samlede omfang. Herunder spiller valg af materialer, samt opgavens type, en rolle for den nøjagtige pris. ​Når vi udfører brolægning, sørger vi dog altid for, at vores priser er fornuftige uanset opgaven.

Når du samarbejder med os, kan du forvente professionelle løsninger af høj kvalitet, som du kan få glæde af i mange år. Vi står desuden altid klar med god vejledning til dig, så du kan få den løsning, som matcher dine ønsker og behov bedst muligt.

Kontakt din brolægger for flere oplysninger

Kunne du tænke dig flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde af brolægning, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at hjælpe dig med lige den opgave, du har brug for, uanset om det er lægning af indkørsel i Blokhus eller flisebelægning til terrassen i Aalborg.

Vi kan kontaktes på telefon 28 89 61 32 eller på mail ml-larsen@jubii.dk, så hører du fra os snarest muligt.

Følg Ml Entreprenør på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag, deltag i eventuelle konkurrencer og meget mere.

Hvad kan vi hjælpe dig med?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt