M L v/Mogens Larsen​

​Jordarbejde udføres – fx udgravning til fundament

​Skal I have udført en udgravning? Hos ML Entreprenør udfører vi jordarbejde i forbindelse med alt fra fundamenter til kloakker i hele Nordjylland. Det kan også være en grøft eller en sø, der skal udgraves, eller måske gravearbejde i forbindelse med etablering af have.

Vi benytter gravemaskine eller rendegraver til denne form for jordarbejde. Vi har kunder i hele Nordjylland, bl.a. i Løkken, Brønderslev, Hjørring, Blokhus, Hune. Du er som kunde altid i fokus, og vi lægger vægt på høj kvalitet, præcision og punktlighed. Samtidig lægger vi vægt på god service og fornuftige priser - tilfredse kunder betyder alt for os.

Vi laver udgravning og bortskaffer jorden, hvis du skal have byggemodnet en grund. Dermed bliver den klar til fundament, sokkel og kloak. Fundamentet er den vigtigste konstruktion i et hus, og det er vanskeligt at rette et dårligt udført arbejde.

Vi graver også gerne ud til en sokkel, når du skal bygge hus eller andet byggeri.​

​Desuden har vi stor ekspertise med udgravning af søer, grøftanlæg og lignende. Vores profilskovl gør det muligt at grave med stor præcision og effektivitet. Dermed sikrer vi et professionelt udført stykke jordarbejde og et tilfredsstillende resultat. Skal du i gang med at anlægge have, kan vi også hjælpe med både gravearbejde og haveanlæg.

Hvad koster gravearbejde?

Du er velkommen til at kontakte os for at høre om mulighederne for lige netop dit projekt. Samtidig tilbyder vi al nødvendig rådgivning inden dit jordarbejde begynder. Herefter udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Vores priser på gravearbejde og byggemodning er fornuftige, og hvis vi indgår et samarbejde, kan du være sikker på, at vi er punktlige og leverer en høj kvalitet, samt en god service med rådgivning og imødekommende kommunikation.

Kontakt os for at få et tilbud på al slags jordarbejde

Du kan ringe på telefon 28 89 61 32 eller du kan skrive til ml-larsen@jubii.dk for at høre nærmere om udgravning og andet jordarbejde.

Du kan også udfylde kontaktformularen - så vender vi tilbage til dig. Vi har stor erfaring med udgravningsarbejde og betjener kunder i hele Nordjylland. Vores entreprenørfirma er beliggende i Pandrup mellem Blokhus og Aabybro.

Har du spørgsmål?

M L v/Mogens Larsen sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

M L v/Mogens Larsen – CVR: 29036136