Udgravning til fundament og byggemodning

Skal I have udført en udgravning i eksempelvis Aabybro eller blokhus? Hos ML Entreprenør udfører vi udgravning til alt fra fundamenter til kloakker i hele Nordjylland. Det kan også være en grøft eller en sø der skal udgraves, eller måske i forbindelse med haveanlæg. Vi benytter gravemaskine eller rendegraver med profilskovl til denne form for gravearbejde. Vi har kunder i hele Nordjylland, blandt andet i Løkken, Brønderslev, Hjørring, Blokhus og mange andre steder i landet.

Vores profilskovl sikrer en præcis udgravning

​Vi laver udgravning og bortskaffer jorden, hvis du skal have byggemodnet en grund. Dermed bliver den klar til fundament, sokkel og kloak. Fundamentet er den vigtigste konstruktion i et hus, og det er vanskeligt at rette et dårligt udført arbejde.

Vi graver også gerne ud til en sokkel når du skal bygge hus eller andet byggeri, ligesom vi gerne står for fundering af alle bærende vægge. Vi kan også grave ud til en ny kælder, hvis du ikke har en i forvejen.

​​

Desuden har vi stor ekspertise med udgravning af søer og lignende, samt grøftanlæg. Vores profilskovl gør det muligt at grave med stor præcision og effektivitet. Dermed sikrer vi et professionelt udført arbejde og et tilfredsstillende resultat. Skal du i gang med at anlægge have, kan vi også hjælpe med både udgravning og haveanlæg.

Kunderne er altid i fokus, og vi lægger vægt på høj kvalitet, præcision og punktlighed. Samtidig lægger vi vægt på god service og fornuftige priser. Tilfredse kunder betyder alt for os.

​Gravearbejde med rådgivning og gode priser

​​Du er velkommen til at høre mere om priser på alt fra udgravning af kælder til udgravning af terrasse. Samtidig tilbyder vi al nødvendig rådgivning inden gravearbejdet. Herefter udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på udgravning. 

Vores priser på gravearbejde og byggemodning er fornuftige, og hvis vi indgår et samarbejde, kan du være sikker på, at vi er punktlige og leverer en høj kvalitet, samt en god service med rådgivning og imødekommende kommunikation.

Kontakt os for at få et tilbud på gravearbejde

Du kan ringe på telefon ​28 89 61 32 eller du kan skrive til ml-larsen@jubii.dk, for at høre nærmere om udgravning og andet jordarbejde. Du kan også udfylde kontaktformularen her - så vender vi tilbage til dig.​ Vi har stor erfaring med udgravningsarbejde og betjener kunder i hele Vendsyssel og Jammerbugt kommune. Vores entreprenørfirma er beliggende i Pandrup, mellem Blokhus og Aabybro.

Følg Ml Entreprenør på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag, deltag i eventuelle konkurrencer og meget mere.

KOM I KON​TAKT MED OS​

E-MAIL & TELEFON:

ml-larsen@jubii.dk

28 89 61 32

ÅBNINGSTIDER:

Hver dag fra kl. 9.00 - 17.00​

Hvad kan vi hjælpe dig med?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt